Artikuj
Comments: 0 Views: 100
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 320
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   iPhone Stopwatch hits 1,000 hours.  
Diskutimet e fundit
[Today at 02:22:56 AM]

[Today at 02:18:27 AM]

[Today at 12:12:50 AM]

[March 06, 2008, 09:27:24 PM]

[March 06, 2008, 08:19:14 PM]

by 8
[March 06, 2008, 07:39:27 PM]

by 8
[March 06, 2008, 06:57:07 PM]

by 8
[March 06, 2008, 06:45:36 PM]

[March 06, 2008, 03:12:55 PM]

[March 06, 2008, 02:30:28 PM]
Muzikë

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: 50 web-sitet mat mira në botë për vitin 2007  (Read 11 times)
« on: March 05, 2008, 10:18:50 PM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Moderator
Full Member

*****
Posts: 201Sipas Revistes amerikane " Time " i ka zgjedh 50 websitet mat mire,, nuk i ka perfshi google, yahoo, se nuk ju kan dok interesante qe pra qetu jon 50 websitet mat mira nga Revista " Time "

Wotartist.com, faqe arti
PhotonHead.com, faqe për blerjen e aparaturave dixhitale
CellSwapper.com, faqe konsultimi
Glimpse.com, faqe për të blerë në internet
Chow.com, faqe për ushqimin
DonorsChoose.org, faqe për dhuruar online
IdealBite.com, faqe për artin dhe kohën e lirë
Etsy.com, faqe për artin dhe kohën e lirë
PaperToys.com, faqe për artin dhe kohën e lirë
Mpire.com, faqe për artin dhe kohën e lirë
Redfin.com, faqe për artin dhe kohën e lirë
Yapta.com, faqe për artin dhe kohën e lirë
FunnyOrDie.com, faqe komedish
Last.fm, faqe për radio online
Lala.com, dyqan muzikor dixhital
WhiteCityStories.org, faqe dokumentarësh
DriverTV.com, faqe për goma makinash
ExpertVillage.com, faqe që ofron këshilla të ndryshme
Joost.com, televizion në internet
StarWars.com, faqe lojërash
Odeo.com, faqe me audio dhe video
YouTube?s You Choose ?08, faqe për kandidatët për presidentë
Blinkx.com, faqe për kërkimin e videove
Veoh.com, faqe për publikimin e videove
MiiStation.com, faqe për të luajtur
INGDirect.com, faqe për bankat dhe financën
OpenSecrets.org, faqe për financën
NowPublic.com, faqe gazetarie për gjithë njerëzit
Ecofoot.org, faqe për mjedisin
I?m Too Young For This.com, faqe për shëndetin
Stockpickr.com, faqe për investimin
FAFSA4Caster, faqe për të paguar për universitetin
ThePollingReport.com, faqe për sondazhet politike
Newsvine.com, faqe me lajmet kryesore të ditës
SimpleWeather.com, faqe për motin
StumbleUpon.com, faqe për të ruajtur sitet e preferuara
Hitchsters.com, faqe për organizimin e udhëtimeve me të tjerë
LinkedIn.com, faqe për ndërveprim me profesionistë
bix.yahoo.com, faqe e talenteve muzikore
Fatsecret.com, faqe për ata që mbajnë dietë
Prosper.com, faqe për marrje dhe dhënie borxhi online
Mozy.com, faqe për organizimin e dokumenteve
Tumblr.com, faqe për krijimin e blogeve
Twitter.com, faqe për të postuar në internet nga telefoni
Weebly.com, faqe nga mund të ndërtosh një faqe interneti
Netvibes.com, faqe për të krijuar çdo gjë që duhet në një faqe
Wetpaint.com, faqe personale, ku kushdo mund të bëjë ndryshime
GrandCentral.com, faqe, ku mund të krijosh një numër telefoni
OhDon?tForget.com, faqe me mesazhe kujtuese
Zoho.com, ThinkFree.com, Ajax13.com, faqe, ku mund të krijosh dokumente
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.