Artikuj
Comments: 0 Views: 95
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 312
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   Android Demo.  
Diskutimet e fundit
[Today at 03:15:23 PM]

[Today at 03:14:45 PM]

[Today at 03:03:24 PM]

[Today at 01:57:46 AM]

[Today at 12:48:25 AM]

[Today at 12:33:51 AM]

[Today at 12:32:11 AM]

[March 01, 2008, 11:42:34 PM]

[March 01, 2008, 11:19:55 PM]

[March 01, 2008, 11:15:45 PM]

[March 01, 2008, 11:15:10 PM]

[March 01, 2008, 11:14:03 PM]

[March 01, 2008, 11:10:25 PM]

[March 01, 2008, 11:07:03 PM]

[March 01, 2008, 11:04:08 PM]

[March 01, 2008, 10:58:14 PM]

[March 01, 2008, 10:55:23 PM]

[March 01, 2008, 07:48:38 PM]

[March 01, 2008, 05:34:40 PM]

[March 01, 2008, 05:34:11 PM]
Muzikë!

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Eagle Mobile sjell teknologjinë më të fundit në Shqipëri  (Read 12 times)
« on: March 01, 2008, 11:42:34 PM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Moderator
Full Member

*****
Posts: 154Eagle Mobile ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Amdocs, kompaninë e dytë më të madhe në botë që përgatit sistemet e përllogaritjes dhe faturimit të thirrjeve telefonike. Kontrata u firmos në Barcelonë, Spanjë nga Drejtori i Përgjithshëm i Eagle Mobile Ali TAŞKIN dhe Zv./Presidenti i Amdocs Charles BORN (gjatë Kongresit Botëror dhe Panairit të GSM (operatorëve celularë) që u zhvillua mes datave 11-14 Shkurt 2008.

Sipas marrëveshjes, Eagle Mobile sjell në Shqipëri sistemin më të fundit të teknologjisë celulare të faturimit të thirrjeve në celular, mesazheve të shkurtra (SMS) dhe internetit, dhe padyshim e bën sistemin më të sigurt dhe të besueshëm. Kjo do të ndikojë në transparencën e faturimit të trafikut telefonik që do të bëjnë përdoruesit e Eagle Mobile në të gjithë vendin.

“Shërbimet e Amdocs na japin mundësi të larmishme operacionale dhe shpejtësinë që dëshirojmë për të ndërtuar, ofruar dhe menaxhuar shërbime të reja, për të përmbushur në kohën reale detyrimet që kemi ndaj klientëve.” thotë Ali Taşkın, Drejtori i Përgjithshëm i Eagle Mobile. “Paketa e Amdocs e ndihmon Eagle Mobile-in që të futë shërbime të reja, të veçanta dhe konkurruese, që kanë një tarifë të ulët totale për klientin” thotë Charles Born, zv/President i Kompanisë Amdocs.

Amdocs, një kompani gjigante amerikano-izraelite me qendër në Misuri të SHBA, është e shtrirë që nga India, në Izrael, Turqi, Republikën Çeke, Irlandë, Brazil, SHBA etj. Ajo ka një personel prej 17 500 punonjësish. Kjo kompani, ka bashkëpunim në këtë fushë me kompani lider në tregun e telekomunikimit në botë si AT&T, T-Mobile, Sprint - Nextel, Sensis etj.
Kjo është marrëveshja e dytë e madhe e nënshkruar nga Eagle Mobile, pas asaj me kompaninë ndërkombëtare Huawei Technologies, e cila ka sjellë për operatorin më të ri të telefonisë celulare në Shqipëri, teknologjinë më të re të centraleve dhe shpërndarjes së sinjalit. Ky sistem, është gati për teknologjinë 3G, (third generation) ose ndryshe Gjenerata e Tretë dhe më bashkëkohorja.
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.