Artikuj
Comments: 0 Views: 95
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 312
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   Android Demo.  
Diskutimet e fundit
[Today at 03:15:23 PM]

[Today at 03:14:45 PM]

[Today at 03:03:24 PM]

[Today at 01:57:46 AM]

[Today at 12:48:25 AM]

[Today at 12:33:51 AM]

[Today at 12:32:11 AM]

[March 01, 2008, 11:42:34 PM]

[March 01, 2008, 11:19:55 PM]

[March 01, 2008, 11:15:45 PM]

[March 01, 2008, 11:15:10 PM]

[March 01, 2008, 11:14:03 PM]

[March 01, 2008, 11:10:25 PM]

[March 01, 2008, 11:07:03 PM]

[March 01, 2008, 11:04:08 PM]

[March 01, 2008, 10:58:14 PM]

[March 01, 2008, 10:55:23 PM]

[March 01, 2008, 07:48:38 PM]

[March 01, 2008, 05:34:40 PM]

[March 01, 2008, 05:34:11 PM]
Muzikë!

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Fujitsu 500GB Disk per laptop 2.5  (Read 11 times)
« on: Today at 12:32:11 AM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Moderator
Full Member

*****
Posts: 154 Fujitsu 500GB Disk per laptop 2.5"
Kompania e mirenjohur Fujitsu Siemens krijoj nje disk te forte per laptop me kapacitet prej 500GB, kjo na tregon se kapaciteti i laptopave dit per dit rritet dhe ju afrohet teknologjise te Desktopave (Kompjuterave Personal). Perndryshe Fujitsu Siemens eshte kompania me e madhe e cila eshte ne vendin e trete per prodhimin e disqeve te forte.Oficialisht transmetuesit e Fujitsu tregojne se diskun qe kane prodhuar me madhesi prej 500GB dhe i vogel 2.5" (Per Laptop) do te del ne shitje ne mars te keti viti perndryshe ku disk do te jet i lidhur nepermjet Serial ATA (Sata) interfejsit dhe do te mund te nderoj te dhena me shpejtesi prej 300MB ne sekonde!

Tash per tash Fujitsu ende nuk e tregon qmimin me te cilen do te shitet ky disk i forte, por se shpejti do te leshohet ne treg me nje qmim komfort per t'u ble dhe shfrytezu!
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.