Artikuj
Comments: 0 Views: 95
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 312
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   Android Demo.  
Diskutimet e fundit
[Today at 03:15:23 PM]

[Today at 03:14:45 PM]

[Today at 03:03:24 PM]

[Today at 01:57:46 AM]

[Today at 12:48:25 AM]

[Today at 12:33:51 AM]

[Today at 12:32:11 AM]

[March 01, 2008, 11:42:34 PM]

[March 01, 2008, 11:19:55 PM]

[March 01, 2008, 11:15:45 PM]

[March 01, 2008, 11:15:10 PM]

[March 01, 2008, 11:14:03 PM]

[March 01, 2008, 11:10:25 PM]

[March 01, 2008, 11:07:03 PM]

[March 01, 2008, 11:04:08 PM]

[March 01, 2008, 10:58:14 PM]

[March 01, 2008, 10:55:23 PM]

[March 01, 2008, 07:48:38 PM]

[March 01, 2008, 05:34:40 PM]

[March 01, 2008, 05:34:11 PM]
Muzikë!

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Japonezët peshkojnë me celular  (Read 11 times)
« on: March 01, 2008, 11:15:10 PM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Moderator
Full Member

*****
Posts: 154Japonezët peshkojnë me celular
Fqinjët tonë të largët duket se jetën e kanë bukur të mërzitshme. Çdo ditë paraqesin nga një zbulim, shërbim apo diçka të ngjashme me të cilat habisin pjesën tjetër të njerëzimit.Risia bizare nga Japonia vjen në formë të formë të lojës për celular, e cila realitetin virtual e kombinon me realitetin. Lojtarët në këtë lojë në ekranin e celularit luajnë lojën e peshkimit, e nëse arrijnë të kapin ndonjë gjë, distributori lokal u sjellë peshk të vërtetë në derë të shtëpisë.

Lojëra e quajtur Ippon Zuri, e cila sipas shkrimeve në internet do të thotë “peshkim me shkop dhe grep klasik”, është në dispozicion për shfrytëzuesit e operatorit të telekomunikacionit DoCoMo, dhe atë në qytetin Fukuoka në veri të Japonisë. Është zhvilluar nga kompania FIT e cila ka lidhur bashkëpunim me shpërndarësin lokal të ushqimeve të detit.

Për fat të keq për japonezët të cilët përfshihen në këtë lojë, e për fat të popullatës e cila ushqehet me peshk, jo të gjithë peshkatarët virtual do të sigurojnë darkën e tyre vetëm me këtë lojë. Pas kapjes virtuale të peshkut duhet të luhet edhe një lojë tjetër me numra fati, vetëm pas së cilës mund të sigurohet darka.
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.