Artikuj
Comments: 0 Views: 95
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 312
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   Android Demo.  
Diskutimet e fundit
[Today at 03:15:23 PM]

[Today at 03:14:45 PM]

[Today at 03:03:24 PM]

[Today at 01:57:46 AM]

[Today at 12:48:25 AM]

[Today at 12:33:51 AM]

[Today at 12:32:11 AM]

[March 01, 2008, 11:42:34 PM]

[March 01, 2008, 11:19:55 PM]

[March 01, 2008, 11:15:45 PM]

[March 01, 2008, 11:15:10 PM]

[March 01, 2008, 11:14:03 PM]

[March 01, 2008, 11:10:25 PM]

[March 01, 2008, 11:07:03 PM]

[March 01, 2008, 11:04:08 PM]

[March 01, 2008, 10:58:14 PM]

[March 01, 2008, 10:55:23 PM]

[March 01, 2008, 07:48:38 PM]

[March 01, 2008, 05:34:40 PM]

[March 01, 2008, 05:34:11 PM]
Muzikë!

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Microsoft liron çmimin e Vistas gati përgjysmë  (Read 15 times)
« on: March 01, 2008, 11:12:04 PM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Moderator
Full Member

*****
Posts: 154Microsoft liron çmimin e Vistas gati përgjysmë
Prodhuesi amerikan i softuerëve Microsoft ka njoftuar se do të lirojë çmimin e paketës së sistemit operativ Windows Vista.Lirimi ka të bëj më versionet Windows Home Basic, Home Premium dhe Ultimate.

Shfrytëzuesit për më pak para do të marrin të gjitha përshtatshmëritë e paketës dhe mundësinë e bartjes në kompjuter tjetër, si dhe mbështetjen teknike të Microsoftit, kanë njoftuar agjencitë.

"Kompania me këtë u përgjigjet kërkesave të shumta për lirim të çmimit të këtij sistemi operativ dhe që ai të jetë në dispozicion për popullatën e gjerë", ka njoftuar njësia për klientë e Microsoftit.Shfrytëzimi i sistemit Windows Vista u mundëson shfrytëzuesve kërkim më të shpejtë të dhënave, efektshmëri më të madhe gjatë punës dhe siguri më të mirë të kompjuterit e të dhënave.
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
« Reply #1 on: March 01, 2008, 11:14:03 PM »
VIVA IL CINEMA.™
theDirector3 Offline
Administrator
Full Member

*****
Posts: 159interesant.
Logged

Thoughts lead to -- words
Words lead to -- actions
Actions lead to -- habits
Habits lead to -- character
Character leads to -- destiny.
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.