Artikuj
Comments: 0 Views: 95
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 312
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   Android Demo.  
Diskutimet e fundit
[Today at 03:15:23 PM]

[Today at 03:14:45 PM]

[Today at 03:03:24 PM]

[Today at 01:57:46 AM]

[Today at 12:48:25 AM]

[Today at 12:33:51 AM]

[Today at 12:32:11 AM]

[March 01, 2008, 11:42:34 PM]

[March 01, 2008, 11:19:55 PM]

[March 01, 2008, 11:15:45 PM]

[March 01, 2008, 11:15:10 PM]

[March 01, 2008, 11:14:03 PM]

[March 01, 2008, 11:10:25 PM]

[March 01, 2008, 11:07:03 PM]

[March 01, 2008, 11:04:08 PM]

[March 01, 2008, 10:58:14 PM]

[March 01, 2008, 10:55:23 PM]

[March 01, 2008, 07:48:38 PM]

[March 01, 2008, 05:34:40 PM]

[March 01, 2008, 05:34:11 PM]
Muzikë!

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Njohja kryesore për Kosovën do të jetë nga Serbia  (Read 10 times)
« on: March 01, 2008, 11:15:45 PM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Moderator
Full Member

*****
Posts: 154Njohja kryesore për Kosovën do të jetë nga Serbia

Deputeti i Parlamentit Evropian dhe njëherit raportues për Serbinë, Jelko Kacin, konsideron se njohja më e rëndësishme për Kosovën do të jetë njohja nga Serbia.
"Njohja më e lartë dhe më e rëndësishme do të jetë njohja e Serbisë për statusin e Kosovës", ka thënë Kacin në një tekst autorial në të përditshmen Delo.

"Në këtë çast emotiv për Serbinë, e kuptoj retorikën e ashpër dhe kërcënuese të disa politikanëve, por praktika duhet të jetë pasojë e arsyes dhe e vlerave evropiane", ka thënë ai.

Kacin ka shtuar se tash "është me rëndësi të forcohen marrëdhëniet tregtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, të nxitet rritja ekonomike dhe të ndihmohen integrimet evropiane".

Kosova tash është shtet, dhe serbët e Kosovës tash kanë perspektivë evropiane, ka thënë Kacin, për të shtuar se "nuk ka kthim prapa, por ekziston vetëm rruga drejt së ardhmes, Bashkimit Evropian".
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.