Artikuj
Comments: 1 Views: 128
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 348
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   The future of Computing: Piclens + Zcam Demo.  
Diskutimet e fundit
[Today at 12:27:43 AM]

[March 19, 2008, 10:20:55 PM]

[March 19, 2008, 06:45:28 PM]

[March 19, 2008, 05:40:43 PM]

[March 19, 2008, 04:53:45 PM]

[March 19, 2008, 04:16:44 PM]

[March 19, 2008, 04:13:55 PM]

[March 19, 2008, 04:12:38 PM]

[March 19, 2008, 03:40:58 PM]

[March 19, 2008, 02:48:13 PM]
Muzikë

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Celular i Motorolas me dy kamera  (Read 18 times)
« on: March 18, 2008, 04:24:03 PM »
easy4bendi Online
Global Moderator
Sr. Member

*****
Posts: 478


Dy kamera brenda celularit nuk janë ndonjë risi, mirëpo kur të dyjat gjenden në të njëjtën anë të pajisjes, kjo definitivisht bëhet lajm. Pikërisht në këtë ide, ka ardhur dizajnerja Lysandre Follet.


Dizajnerët industrialë kanë ide të ndryshme, mirëpo disa prej tyre asnjëherë nuk mbijetojnë në aspektin komercial. Sa i përket konceptit të Motorolas STEREO, kjo ide në shikim të parë na duket shumë interesante.

Dizajnerja Lysandra Follet nga ana e jashtme e pajisjes, të cilën e ka quajtur Motorola STEREO, i ka vendosur dy kamera. Vet emërtimi i pajisjes dhe dy kamerat e integruara sugjerojnë që pajisja do të duhej të kishte mundësi të incizojë fotografi tredimensionale “stereo”. Secila kamerë ka edhe blicin e vet.

Sa u përket çështjeve tjera teknike, ato mbesin të panjohura marrë parasysh që Motorola STEREO jeton ekskluzivisht si fotografi e paraqitur dhe ide në kokën e dizajneres Lysandre Follet.
Logged

Log on. Hack in. Go anywhere. Steal everything
 
Tags: celular  mobil  motorola 
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
na kontaktoni | tregoja mikut | ndihme | kerko forumet


Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.