Artikuj
Comments: 1 Views: 112
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 332
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   Chinese hacker: No site is safe.  
Diskutimet e fundit
[Today at 12:33:15 AM]

[March 13, 2008, 11:59:45 PM]

[March 13, 2008, 10:22:46 PM]

[March 13, 2008, 10:06:47 PM]

[March 13, 2008, 09:05:10 PM]

[March 13, 2008, 07:21:38 PM]

[March 13, 2008, 04:49:32 PM]

[March 13, 2008, 04:48:03 PM]

[March 13, 2008, 04:25:28 PM]

[March 13, 2008, 03:56:56 PM]
Muzikë

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Sheqeri burim energjie për bateritë  (Read 9 times)
« on: March 11, 2008, 09:47:24 PM »
JonSaraqini Online
Feja e shiptarit, osht shiptaria!
Sr. Member

****
Posts: 253Sheqeri burim energjie për bateritë
Korporata "Sony", ka zhvilluar një lloj të ri baterie e cila ka për bazë energjinë e fituar nga sheqeri.

Kjo bateri prodhon energji prej 50 mili-vat. Pronarët e kësaj korporate pohojnë se energjia të cilën e prodhon kjo bateri është e mjaftueshme për ta vënë në punë një diskmen.

Energjia prodhohet nga zbërthimi i glukozës në ujë në prani të enzimave. Kjo bateri nuk e ndotë ambientin, ndërsa glukoza paraqet burim energjie e cila rigjenerohet.

Në “Sony” janë duke punuar për përmirësimin e burimeve të energjisë dhe për përmirësimin e qëndrueshmërisë së baterive.
Logged

Feja e shiptarit, osht shiptaria!
 
Tags:
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.