Artikuj
Comments: 0 Views: 98
Rating: (4 Votes)
By theDirector3
At January 30, 2008, 03:39:00 PM

Comments: 4 Views: 319
Rating: (8 Votes)
By theDirector3
At January 02, 2008, 10:02:00 PM
Video e javës


   iPhone Stopwatch hits 1,000 hours.  
Diskutimet e fundit
[Today at 12:28:26 AM]

[March 05, 2008, 11:30:49 PM]

[March 05, 2008, 11:27:02 PM]

[March 05, 2008, 10:40:20 PM]

[March 05, 2008, 10:39:16 PM]

[March 05, 2008, 10:21:17 PM]

[March 05, 2008, 10:18:50 PM]

[March 05, 2008, 10:14:40 PM]

[March 05, 2008, 10:06:47 PM]

[March 05, 2008, 10:01:14 PM]
Muzikë

Pages: [1] |   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Topic: Licenca të produkteve të Microsoft-it.  (Read 10 times)
« on: March 04, 2008, 11:10:32 AM »
easy4bendi Online
Global Moderator
Sr. Member

*****
Posts: 373Licenca të produkteve të Microsoft-it saksisht Sistemeve Operative dhe programeve tjera.

Do qes edhe tjera por sa per fillim janë keto
të gjitha janë VLK (VolumeLicenceKey) që nuk nevojitet aktivizim .

Microsoft Windows XP
MW3TQ-PG9HK-PYBCW-9VY44-CYJFB
JQTKH-W8MBW-C8DQQ-MP27F-GHCGB
F6RYP-FTJ4T-YFR3W-W6DJD-VCDPW

Microsoft Windows Server 2003
K7DPC-TJKQM-FMYF7-43TR6-KKD78

Microsoft Office Professional Edition 2003

GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

Microsoft Office FrontPage 2003
WFDWY-XQXJF-RHRYG-BG7RQ-BBDHM

Microsoft Office XP Web Components
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

Microsoft Office 2003 Web Components
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

Logged

"I love to be Santa in warez Cheesy"
 
Tags: Licenca të produkteve të Microsoft-it. 
Pages: [1] |   Go Up
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  


Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, teknologjia, interneti, programim, harduer, softuer, filma, programe, lojra.
Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization.