Video e javës


   2 mije frejma n'sekond.
Diskutimet e fundit
[Today at 03:06:50 PM]

[Today at 09:36:47 AM]

[Today at 01:33:36 AM]

[May 13, 2008, 11:01:33 PM]

[May 13, 2008, 09:16:17 PM]

[May 13, 2008, 04:01:20 PM]

[May 13, 2008, 03:01:55 PM]

[May 13, 2008, 02:39:05 PM]

[May 13, 2008, 11:54:19 AM]

[May 13, 2008, 10:37:05 AM]
Muzike
  General Statistics - easy4bendi
Total Time Spent Online: 10 days, 1 hours and 19 minutes.
Total Posts: 627 posts
Total Topics Started: 250 topics
Number of Polls Created: 3 polls
Number of Votes Cast: 5 votes
Posting Activity By Time
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Time of Day
Most Popular Boards By Posts Most Popular Boards By Activity
Tips & Tricks 71
Lajme 47
ZONË E LIRË 39
Humor 24
Shkencat tjera 21
të tjera: 19
Microsoft 18
filma shqiptare 18
Artistique 9
Pyetje 7
C dhe C++ 100.0000%
Paisje të dorës / PDA 75.0000%
Java 66.6667%
PHP 66.6667%
Aparate të jashtme (shtesa) 50.0000%
Apple 37.5000%
filma shqiptare 37.5000%
të tjera: 36.5385%
Microsoft 34.6154%
Rrjeta pa tel 33.3333%
Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, komuniteti, teknologjia, informatika, kompjutera, teknologji, programim, albania albanian technology, kosova kosovo technology, shkarkime, filma shqip, filma shqiptare, programe shqip, tutoriale, zone e lire, xxx zona.
SEKSIONE   Artikuj  |  Galeria  |  Tage

Na kontaktoni | Tregoja mikut | Ndihme | Kerko forumet

English Information | FAQ


Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization. All rights reserved.