Video e javës


   Themeluesit e Google flasin per Virgle.  
Diskutimet e fundit
[Today at 08:50:41 PM]

[Today at 08:22:59 PM]

[Today at 08:19:58 PM]

[Today at 06:47:31 PM]

[Today at 03:09:56 PM]

[Today at 05:13:22 AM]

[April 16, 2008, 02:15:07 PM]

[April 16, 2008, 02:12:26 PM]

[April 16, 2008, 02:08:56 PM]

[April 16, 2008, 12:48:25 PM]
Muzike
  General Statistics - theDirector3
Total Time Spent Online: 17 days, 5 hours and 40 minutes.
Total Posts: 279 posts
Total Topics Started: 41 topics
Number of Polls Created: 1 polls
Number of Votes Cast: 5 votes
Posting Activity By Time
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Time of Day
Most Popular Boards By Posts Most Popular Boards By Activity
ZONË E LIRË 29
Tips & Tricks 22
Lajme 21
Humor 14
Pyetje 11
Artistique 10
filma shqiptare 6
Linux 5
Shqipe 5
Shkencat tjera 5
Zhvillim uebi 40.0000%
.NET 33.3333%
PHP 33.3333%
të tjera: 25.0000%
Paisje të dorës / PDA 25.0000%
Skriptim dhe standarde uebi 25.0000%
HTML 25.0000%
Apple (aparatet) 23.0769%
Artistique 20.8333%
SO tjera 20.0000%
Komuniteti i Teknologjise se Informacionit; diskutime, komuniteti, teknologjia, informatika, kompjutera, teknologji, programim, albania albanian technology, kosova kosovo technology, shkarkime, filma shqip, filma shqiptare, programe shqip, tutoriale, zone e lire, xxx zona.
SEKSIONE   Artikuj  |  Galeria  |  Tage

Na kontaktoni | Tregoja mikut | Ndihme | Kerko forumet

English Information | FAQ


Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

©2008 ayih Organization. All rights reserved.