Informata dhe pyetjet mbi .IPKO te gjitha ketu

(1/2) > >>

easy4bendi:
Urime Ju koft operatori i dyt Mobil nKosove se na ka pshtuuu...

Shum Lir isht po punojke Superrr.. Sot e bleva numrin i kish sherbimet shum shum shum mat lira edhe shum sherbime ma shum se Vala

qe do sene po i postoj!!!

Funksionet shtesë të numrit tuaj të IPKO-s

Sapo të filloni përdorimin e numrit tuaj IPKO, do të keni edhe këto funksione shtesë, të cilat janë falas:

Thirrja në pritje
Gjatë thirrjes aktive (derisa jeni në bisedë telefonike), ju mund të pranoni thirrjen e dytë. Bisedën paraprake mund ta leni të presë, e ndërkohë t’i qaseni thirrjes tjetër. Pastaj, prapë mund t’i ktheheni bisedës së parë.

Mbajtja e thirrjes
Gjatë bisedës telefonike, nëse dëshironi ta mbani bashkëfolësin në linjë, ai mund t’ju presë, pa pasur mundësi t’ju dëgjojë.

Ridrejtimi i thirrjes
Transferimi i thirrjes në numrat tjerë, ose në postën me zë. Ju mund ta përcillni thirrjen në ndonjë numër tjetër telefoni, ose në postën me zë, duke shtypur kodin përkatës për këtë opsion.

Porosia - Më thirr!
Kur të mbeteni pa kredi, mund ta dërgoni një porosi me tekstin: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr”. Kjo realizohet duke thirrur *130*numri i telefonit#. Edhe nëse nuk keni fare kredi, mos u mërzitni, sepse nuk mbeteni pa komunikim.

Fshehja e numrit
Fshehja e numrit tuaj kur thërrisni.

SMS për thirrjet e parealizuara
Me këtë opsion, ju do të pranoni një SMS me tekstin që do t’ju njoftojë për thirrjet në numrin tuaj, përderisa telefonin e keni pasur të mbyllur ose pa sinjal.Pos këtyre, keni mundësinë t’i aktivizoni edhe funksionet tjera, duke na kontaktuar:


MMS - Multimedia message service
MMS ju mundëson të shkëmbeni përmbajtje multimediale (foto, video, audio) përmes telefonit mobil. Për të përdorë MMS, duhet ta konfiguroni telefonin që të përkrahë shërbimet MMS dhe GPRS.

GPRS/EDGE – Internet
GPRS/EDGE është teknologji që tejkalon mundësitë e GPRS. Me GPRS/EDGE, përdoruesi mund të bartë të dhëna, të lidhet me Internet, të dërgojë fotografi, audio e video, si dhe të përdorë shërbimet tjera multimediale me shpejtësi
mesatare prej 200 Kbps - e cila është rreth 4 herë më e madhe se që mund të ofrojë GPRS veçmas.

Sekretaria telefonike
Kutia postare për lënien e porosive me zë. Për të marrë informata më të detajuara se si aktivizohen shërbimet tona, ju lutemi referojuni udhëzuesit tonë për shfrytëzues, që mund ta gjeni në çdo dyqan të IPKO-s, ose në web-faqen tonë: www.ipko.com.

5 cent Minuti ish me fol prej ores 19 der 7 mengjes
5 Cent SMS Lokal -10 cent Nderkombtar
15 cent (ipko - vala)
15 cent (ipko- fix)

*123# ME Kqyr sa pare i ki
ki mundsin me u lidh me rrjetin Fillo , Allo , Tung.
nese lidhesh me rrjetin Allo e ki thirrjen nenstop 5 cent minutiii
nese lidhesh me rrjetin Tung e ki sms 2 cent

per mu lidh me ALLO ose TUNG duhet me dergu ni sms me textin TUNG ose ALLO ne numrin 123
kur dush mundesh me ndryshu nga tung ne allo..

per ma shum info kyqnu ktu http://www.ipko.com/perdorues-privat/mobile-telephony/packages/?PHPSESSID=6ccd1aa9004a607107416fe72c24c9b9

besoj qe paka shum kesh i kjart

daBaki.:
Hyrjen nese do me thirr prej diaspores e ka

Hyrjen e Sllovenis e ka : 0038649xxxxxx

Sllovenia ka 75% aksione ne ipko..

veeton:
edhe sa e di vikendeve  osht 5 cent minuti

daBaki.:
Hala jon ne testim, po ka shum probleme, psh.

Sms-at ne shqipni 10 i kom qu nja 2 - 3 jon shku, po prap mire osht se vala kaja majken mas 4 vjete e ka leshu internacional ..

perndryshe mire o ka punon.

Santana:
qe ni trik i kyqjes ne ipko qe tqet serveri shpesh ja bon passwordin si username-in qysh e ki qe nuk bon ashtu e bon 100200 met mira

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page