Lajme

May 08, 2012, 02:30:00 AM

May 08, 2012, 12:45:50 AM

Video e javës   Shpejtesia e Google Chrome.


Diskutimet e fundit


*Ndegjoni Live: ayihRadio - OFF AIR

Downloads
Recent files

Kryengul n'Paternat e Dizajnit

I përmban pikat kryesore nga "HeadFirst Design Patterns", dhe kodin në Java, C#, VB.NET dhe C++.

* kalabuli * 1131 * April 22, 2010, 08:56:49 AM

Zhvillimi i softuerit

Këtu janë pikat kryesore nga libri “Head First Software Development”, një udhëzues në procesin e

* kalabuli * 1474 * January 22, 2010, 06:26:08 PM

OOAD konceptet kryesore

Këtu janë pikat kryesore nga libri “Head First OOA&D”, një udhëzues në OOA&D që është

* kalabuli * 1239 * December 08, 2009, 10:28:15 AM

Paternat e Dizajnit GoF

"Hyrje në paternat e dizajnit GoF" është hyrje në konceptet rrënjësore të paternave të Bandës së Kat

* kalabuli * 4146 * September 18, 2009, 02:07:43 PM

Praktikat më të mira të programimit në botë

"Kodi komplet" është manual praktik i konstruksionit të softuerit. Konsiderohet si libri me praktika

* kalabuli * 2620 * March 12, 2009, 04:57:33 PM

Most downloaded this week
1.
Ragipi, pjesa1
Uploaded by ichBin August 26, 2008, 02:26:57 PM
24 downloads
2.
Ragipi, pjesa2
Uploaded by ichBin August 26, 2008, 02:45:53 PM
13 downloads
3.
Ragipi, pjesa3
Uploaded by ichBin August 26, 2008, 02:46:49 PM
11 downloads
4.
500 Kartmonedhat shqiptare
Uploaded by theDirector3 January 23, 2009, 01:14:12 AM
10 downloads
5.
Paternat e Dizajnit GoF
Uploaded by kalabuli September 18, 2009, 02:07:43 PM
9 downloads
6.
OOAD konceptet kryesore
Uploaded by kalabuli December 08, 2009, 10:28:15 AM
9 downloads
7.
Sa pare jon tuat prej rrogës
Uploaded by kalabuli February 06, 2009, 11:43:38 AM
7 downloads
8.
Kryengul n'Paternat e Dizajnit
Uploaded by kalabuli April 22, 2010, 08:56:49 AM
6 downloads
9.
GRASP - Paterna të dizajnit OOP
Uploaded by kalabuli July 29, 2009, 11:29:59 AM
5 downloads
10.
Krijimi i sekuencave multimediale me Windows Movie Maker
Uploaded by riggie September 20, 2008, 01:04:35 PM
5 downloads
Most downloaded files ever
1.
Ragipi, pjesa1
Uploaded by ichBin August 26, 2008, 02:26:57 PM
7945 downloads
2.
Ragipi, pjesa2
Uploaded by ichBin August 26, 2008, 02:45:53 PM
5354 downloads
3.
Skeneri, kartela grafike, llojet e skenerit!
Uploaded by riggie September 20, 2008, 01:08:46 PM
4606 downloads
4.
Ragipi, pjesa3
Uploaded by ichBin August 26, 2008, 02:46:49 PM
4518 downloads
5.
Paternat e Dizajnit GoF
Uploaded by kalabuli September 18, 2009, 02:07:43 PM
4146 downloads
6.
Sa pare jon tuat prej rrogës
Uploaded by kalabuli February 06, 2009, 11:43:38 AM
3366 downloads
7.
500 Kartmonedhat shqiptare
Uploaded by theDirector3 January 23, 2009, 01:14:12 AM
3018 downloads
8.
STRATEGJIA E QEVERISJES ELEKTRONIKE 2009-2015
Uploaded by theDirector3 October 11, 2008, 05:12:37 PM
2768 downloads
9.
Praktikat më të mira të programimit në botë
Uploaded by kalabuli March 12, 2009, 04:57:33 PM
2620 downloads
10.
Krijimi i sekuencave multimediale me Windows Movie Maker
Uploaded by riggie September 20, 2008, 01:04:35 PM
2011 downloads

Downloads

21 files

Libra/Dokumenta


2 files

Programe


0 files

Vegla1 files

Skripta


8 files

Të ndryshme


E RE
Paternat e Dizajnit GoF
Shkarkojeni këtu.

Shkarkim i rastit

  • Ragipi, pjesa2

  • Uploaded:
  • August 26, 2008, 02:45:53 PM
  • Downloads: 5354
  • Views: 7430

nga GaleriaLinqe

MakeItSimple Studios
ONUP - Architecture in Kosova
shkumbin koronica

Firefox 3

A mundet një shfletues ta bëjë Uebin më të mirë?
Provoni Firefox-in dhe shiheni vetë.

Firefox 3
Komuniteti i Teknologjisë së Informacionit; diskutime, komuniteti, teknologjia, informatika, kompjutera, programim, albania albanian kosova kosovo technology, shkarkime, filma shqiptare, programe shqip, zone e lire.
SEKSIONE   Blogu  |  Galeria  |  Tage

Na kontaktoni | Tregoja mikut | Ndihme | Kerko forumet

English Information | FAQ | Ksalco


Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC


graphics by MakeItSimple Studios. ©2008, 2009, 2010, 2011 ayih Organization. Some rights reserved.