Lajme

May 08, 2012, 02:30:00 AM

May 08, 2012, 12:45:50 AM

Video e javës   Shpejtesia e Google Chrome.


Diskutimet e fundit


*Ndegjoni Live: ayihRadio - OFF AIR

Rrokjet shqip

Rrokjet shqip


Zgjidhje Visual Studio 2005 në VB.NET. Ajo i përmban metodat për ndarjen e tekstit shqip në rrokje. Ky mund të jetë nismë e një Narratori shqip (program që lexon tekst), që do të ishte i dobishëm për personat e verbër dhe ata me shikim të dobësuar. Faqja alternative dhe kode tjera

0.059 Mb
2783 Views
1245 Downloads
Today at 03:09:24 PM
Rating: (0 rates)
You have rated this item.

Download

E RE
Paternat e Dizajnit GoF
Shkarkojeni këtu.

Shkarkim i rastit

  • Llogaria mujore

  • Uploaded:
  • June 12, 2008, 05:13:50 PM
  • Downloads: 1442
  • Views: 1440

nga GaleriaFirefox 3

A mundet një shfletues ta bëjë Uebin më të mirë?
Provoni Firefox-in dhe shiheni vetë.

Firefox 3
Komuniteti i Teknologjisë së Informacionit; diskutime, komuniteti, teknologjia, informatika, kompjutera, programim, albania albanian kosova kosovo technology, shkarkime, filma shqiptare, programe shqip, zone e lire.
SEKSIONE   Blogu  |  Galeria  |  Tage

Na kontaktoni | Tregoja mikut | Ndihme | Kerko forumet

English Information | FAQ | Ksalco
graphics by MakeItSimple Studios. ©2008, 2009, 2010, 2011 ayih Organization. Some rights reserved.